БЕЗКОШТОВНИЙ ПРАКТИЧНИЙ ВЕБІНАР

ГРАНТИ для ХОРЕКИ та РІТЕЙЛУ

від 300 тис. до 8 млн. грн

Технологічне та інноваційне обладнання на вашій кухні вже у 2025

11 серпня, 12:00

м. Львів, вул Любінська 160Б

person_12125862

2 спікери

Топи своїх напрямків

clock_1239356

1,5 години

Практичних кроків для результату

cheklisti_podarunok

Подарунок

Надважливі чек-листи

pitannya

Безкоштовно

Можливість задати питання

Практичним досвідом з нами поділяться

Анна Костюк

Анна Костюк 

Керівниця компанії Kostyuk consulting, експертка з залучення грантових ресурсів та розвитку для бізнесу.

Понад 15 років досвіду у бізнес-консалтингу для МСП.

Залучено грантові кошти у більше ніж 2000 компаній за 2023-2024 роки.

Авторка навчальних курсів і соціальних проєктів для розвитку родин ветеранів.

facebook_214506
фото Субачев

Олександр Субачев

Операційний Директор компанії SPROF - професійне обладнання для закладів харчування.

Досвідчений топ-менеджер з практичним досвідом комплексного оснащення закладів харчування технологічним обладнанням.

Стратегічний підхід та ефективне управління проєктами у сфері HoReCa. Успішно реалізовано 50+ foodservice проєктів різного масштабу.

Ключові компетенції: управління проєктами, оснащення закладів харчування, експертиза у професійному обладнанні, розвиток партнерств HoReCa.

Гранти - це можливість.

Підготуйте компанію до отримання грантів.

Від 300 тис. до 8 млн. грн

  • Міфи що заважають залучати гранти: 1. Гранти дають всім. 2. Отримати грант не можливо.
  • Типові помилки - як не “вилетіти” на етапі технічного відбору, та зробити все, щоб Вашу заявку чи бізнес-проект прочитали.
  • Ідеальний проєкт - лайфхаки і поради як виграти грант.
  • Які діючі проєкти можуть підійти під ваш бізнес, де їх шукати?
  • Дізнайтесь, які аспекти варто доопрацювати, перш ніж подаватися на фінансування.
  • 30 запитань та відповідей, рекомендації що підсилять вашу ідею.
  • Зрозумієте, як поєднати грант та інші ресурси: що потрібно знати, щоб допомога була вигідною (державні програми, фінансові установи).
  • Оціните свою бізнес-модель, прозорість для залучення різних проєктів.
Zayavka
zayavka1

Професійне обладнання для кухонь

 

в SPROF

 

Надійність та досвід

розширюйте свій бізнес, збільшуйте прибуток, дбайте про майбутнє

instagramfacebook

номер тел. для консультацій:

(097) 209-50-70

Подзвоніть нам, якщо у вас є питання:

Відділ продажу :

 +38 (097) 209-50-70

Відділ сервісу :   

 +38 (067) 507 01 73


м. Львів, вул Любінська 160Б

© 2025 Компанія SPROF

Подзвоніть нам, якщо у вас є питання:

 

Відділ продажу :  +38 (097) 209-50-70

 

Відділ сервісу :    +38 (067) 507 01 73

м. Львів, вул. Любінська 160Б

© 2025 Компанія SPROF